Uppsala, vi har problem!

Har din hemsida har blivit långsam, svartlistad i Google, hackad eller helt enkelt slutat att fungera. Behåll lugnet och kontakta oss så reder vi oftast ut situationen. Ibland kan det krävas en omfattande felsökning och återställning, men vi lyckas!

Blueline Design WordPress Rescue innebär att ditt ärende får högsta prioritet och felsökning och undersökning startar redan samma dag. Du kan alltså vara säkert på att vi gör vårt yttersta för att få igång din hemsida så snabbt som möjligt igen.

Blueline Design WordPress Rescue

Blueline Design WordPress Rescue är tjänsten för dig som behöver snabb hjälp med din WordPress-hemsida.
Du behöver inte vara kund sedan tidigare för att kunna beställa tjänsten.

Plattformsproblem

WordPress uppdateras då och då till nya versioner och ibland kan kompabilitetsproblem eller konflikter med installerade plugins uppstå.

Problem med plugins

Det allra flesta med WordPress har även tilläggsprogram installerad så kallade plugins. Dessa kan ibland skapa problem eller sluta att fungera.

Temaproblem

Har du ett tema som inte är uppdaterat ordentligt kan ditt tema se felaktigt ut eller fungera på ett sätt som du inte har tänkt dig.

Generella problem

Beter sig din WordPress-hemsida inte som du vill eller fungerar konstigt och du har ingen aning om varför det är så. Kontakta oss så fixar vi det!

Påbörja ditt ärende
Det är helt kostnadsfritt att starta ett nytt ärende och vi återkommer till dig efter att vi tagit en snabb titt. Då får sedan bekräfta att vi kan påbörja arbetet.

    Call Now Button