Mer än bara lagring

Vi är återförsäljare till ett av Sveriges största och ledande webbhotell, med utmärkelser som ”Sveriges bästa webbhotell” i tidskriften Internetworld. Verksamheten har funnits sedan 1999 och finns idag i både Sverige, Norge och Serbien. Alla servrar drivs av förnybar energi genom Mälarenergi.

Till skillnad från många av konkurrenterna så utvecklas majoriteten av systemen på egen hand. På så vis bibehålls en ledande position inom webbhotellsbranschen när det gäller tjänster och system. Som partner har Blueline Design en lång erfarenhet och stort kunnande i dessa tjänster och system.

Blueline Design Hosting & Email

Just nu ingår en .ONLINE-domän vid köp av din egen .SE-domän genom oss.

Hosting & e-post

När du väljer att lagra din hemsida hos oss så hjälper vi dig med alla frågor kring domännamn, e-post och att välja rätt tjänster utifrån dina behov. Det innebär att du själv inte behöver ha några kunskaper sedan tidigare.

WordPress Ready

För dig som har en WordPress-hemsida hos oss så får du alltid ett rabatterat pris på tjänsten Blueline Design WordPress Ready. Du behöver aldrig tänka på uppdateringar och systemunderhåll när det gäller WordPress, det håller vi koll på åt dig!

Daglig backup & SSL

Alla hemsidor som lagras hos oss är skyddade med ett SSL-certifikat och varje dygn tas en backup på allt ditt material. Skulle olyckan vara framme går det alltid att göra en återställning från ett tidigare tillfälle.

Microsoft 365

Med Microsoft 365 samarbetar och kommunicerar du enkelt med vänner och kollegor via e-post, delade dokument och delade kalendrar. Via den obegränsade lagringen i molnet når du dina dokument oavsett om du befinner dig.

Har du några frågor?

    Call Now Button