Sikta mot toppen

On-Page-optimering handlar om att optimera de sidor som finns på din hemsida. Målet är att lägga grunden för att nå ett så högt resultat i Google som möjligt och att få fler besökare. Bra SEO brukar resultera i ökade intäkter och ger många gånger bättre ROI än annan typ av marknadsföring.

Vi analyserar, anpassar och förbättrar ditt innehåll genom en rad olika åtgärder. Bland annat tittar vi på struktur, rubriker, text, bilder, länkar, funktionalitet och mobilanpassning. Tillsammans hittar vi de bästa nyckelsökorden och sökfraserna för din verksamhet. Genom dessa åtgärder kan du öka din synlighet på Google.

Blueline Design On-Page SEO

Blueline Design On-Page SEO används av bland annat BM System, Itex Rental, Bilomatic m.fl.
Du behöver inte vara kund hos oss sedan tidigare för att kunna beställa tjänsten.

Titel & metabeskrivning

Det är dessa är element som syns i sökresultaten och lockar besökare att klicka på din sida. De bör innehålla ditt huvudnyckelord och vara korta och relevanta.

Innehåll

Ditt innehåll bör vara unikt, relevant och anpassat till din målgrupp. Det bör också innehålla dina nyckelord på ett naturligt sätt, utan att överdriva eller göra det svårläst.

Interna länkar

Interna länkar är de länkar som pekar till andra sidor på din webbplats. De hjälper till att sprida länkkraften och förbättra användarupplevelsen.

Teknisk optimering

Detta handlar om att se till att din webbsida är snabb, mobilvänlig, säker och fri från fel. Detta påverkar både din ranking och din konvertering.

Har du några frågor om tjänsten?

    Call Now Button