Alla system redo

Att ha en väl fungerande hemsida är för många verksamheter A och O och därför är det viktigt att ha koll på sin WordPress-installation så att den fungerar optimalt. Ofta upptäcker vi att man ”glömt” att uppdatera sitt system och tilläggsprogram, ibland under flera år. Det kan med tiden innebära problem med bland annat kompabilitet, långsam hemsida och i värsta fall att den inte fungerar alls.

Alla är inte WordPress-fantaster som vi är och har varken tid eller lust att sätta sig in i alla nyheter som kommer. Skaffa därför Blueline Design WordPress Ready så slipper du bekymra dig över teknik och otrevliga överraskningar. Varje månad kontrollerar vi din hemsida och ser till att allt fungerar som det ska. Scrolla vidare och se vad som ingår i abonnemangstjänsten WordPress Ready!

Blueline Design WordPress Ready

Blueline Design WordPress Ready är en uppskattad tjänst och ett svar på önskemål som funnits från våra kunder. För några hundralappar i månaden ser vi till att du slipper tänka på krångel och WordPress-uppdateringar och du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi behöver inte ha skapat din hemsida för att du ska kunna beställa tjänsten.

Manuell granskning

Varje månad granskas din WordPress-installation manuellt. Det innebär att vi besöker din hemsida och kontrollerar att den fungerar som den ska och allt ser ut som det bör göra. Eventuella fel och brister rapporteras med förslag på åtgärd.

Alltid up-to-date

Alltid senaste versionen av WordPress och tilläggsprogram. Du får en månadsrapport där aktuell status av din WordPress-installation framgår. Vid större systemuppdateringar som innebär stora förändringar blir du informerad om detta.

Ökad säkerhet

Ett av de viktigaste skälen till att hålla sin hemsida uppdaterad är naturligtvis säkerheten och stabiliteten. Minimera risken för brutna länkar, att bli utsatt för skadlig kod, SPAM och att din hemsida blir svartlistad av Google.

Tips och råd

I våra månadsrapporter ger vi aktuella och användbara tips och råd om hur du kan trimma din hemsida. Uppskattat av många och brukar vara en boost till att minnas att hemsidan faktiskt är en säljkanal och företagets ansikte utåt.

Har du några frågor om tjänsten?

    Call Now Button