Kostnadsfri analys

Ta ett första steg mot toppen, en bättre hemsida och ökad försäljning. Vi erbjuder en helt kostnadsfri analys av din WordPress-hemsida. Oavsett om du är kund sedan tidigare eller inte kan ett förbättringsförslag i allmänhet vara ett viktigt steg för att få en bättre kontroll på hur det ser ut idag och vad som går att förbättra inför framtiden. Det är helt kostnadsfritt och innebär inga förpliktelser.

Vi genomför en övergripande genomgång av design, funktion struktur och användarvänlighet. Vi kontrollerar att viktiga länkar fungerar som de ska och hur länkprofilen ser ut. En kontroll av vilken version av WordPress du använder och om det är dags att för en uppgradering genomförs. Vi kontrollerar också hur det ser ut med eventuella tilläggsprogram och hemsidans hälsostatus.

Blueline Design WordPress Review

Din hemsida är ditt ansikte utåt på internet. Den visar vem du är, vad du erbjuder och hur du kan hjälpa dina kunder. Passa på och få en kostnadsfri genomgång av din hemsida för att se om det finns potential till förbättringar.

Design & funktion

Din hemsida speglar din verksamhet och ditt varumärke och ska tilltala dina besökare. Låt oss kika på färg, form, typografi och layout samt undersöka hur din hemsida fungerar i olika enheter som dator, mobil och surfplatta.

Innehåll

För att din hemsida ska synas på Google och i andra sökmotorer behöver du använda sökord som är relevanta för din verksamhet och din målgrupp. Uppbygganden av titlar, rubriker, texter och bildtexter är något vi kontrollerar under vår analys.

Länkstruktur

Länkstruktur påverkar både användarupplevelsen och sökmotoroptimeringen av din webbplats. Vi kontroller hur din länkstruktur ser ut och att alla länkar fungerar som förväntat. En bra länkstruktur hjälper sökmotorerna att hitta din hemsida.

Teknik

En kontroll av vilken version av WordPress du använder och om det är dags att för en uppgradering genomförs. Vi kontrollerar också hur det ser ut med eventuella tilläggsprogram och hemsidans hälsostatus.

Fyll i formuläret nedan så följer vi upp analysen tillsammans med er
Det är helt kostnadsfritt och innebär inga förpliktelser.

    Call Now Button