Blueline Sports

Den första januari 2023 avvecklade Riksidrottsförbundet möjligheten för idrottsföreningar att ha en gratis hemsida hos IdrottOnline. Hann er förening inte flytta er hemsida. Då är det hög tid att välja Blueline Sports. Vi hjälper dig att skapa en ny hemsida och med de tekniska bitarna.

Den vanligaste frågan vi får är: ”vad kostar det?”. Alla föreningar ser olika ut och har olika krav. Kontakta oss därför redan idag så går vi igenom era förutsättningar och önskemål. Er idrottsförening får därefter ett kostnadsförslag. Du kan läsa mer om Blueline Sports här nedan.

Blueline Sports

Förenkla vardagen för din idrottsförening. Kontakta oss redan idag så går vi igenom just era förutsättningar och önskemål.
Välkommen till kunnig och serviceinriktad IT-partner!

Flytt, lagring & e-post

Vi hjälper dig att flytta och lagra din nya hemsida och även att föra över information från din gamla hemsida hos IdrottOnline. Vi ser också över hur din e-post ska hanteras. Kort sagt vi är ett stöd genom hela flytten till en ny plattform.

WordPress

Din nya hemsida kommer att skapas i WordPress som är ett av världens mest använda verktyg för att publicera hemsidor online. Din hemsida kommer att få ett nytt och modernt utseende och är väl anpassat för mobila enheter.

Anpassade funktioner

Blueline Sports innehåller funktioner som är speciellt framtagna för att passa idrottsföreningar. Bland annat matchkalender, nyheter & aktiviteter, medlemsregistrering, bildgalleri med mera.

Digital Partner

För dig som önskar fortsatt stöd även efter att din nya hemsida är färdig kan vi fungera som Digital Partner. Det innebär att du alltid har tillgång till en rådgivare och bollplank som också kan ta hand om löpande publicering av information.

Intresserad? Kontakta oss så återkommer vi inom kort.

    Call Now Button