Webbdesign, webbutveckling och WordPress

designWebbdesign och webbutveckling
Vi skapar funktionella och snygga hemsidor med en unik design som stämmer överens mitt ditt företags övriga profil. Varje hemsida är programmerad efter de senaste standarderna och är givetvis sökmotorvänlig.

 

 

wordpress-utvecklingWordPress
Efter att ha utvecklat vårt eget CMS-verktyg Blueline Design Administration Office under många år har vi nu valt att övergå till WordPress som plattform för våra kunder. Med vår långa erfarenhet innebär det att vi kan skapa den hemsida du vill ha.

 

 

Sociala medier
Vi hjälper dig att integrera dina sociala medier i din webbplats, som t.ex. Facebook, Instagram eller Twitter. Eller kanske behöver du hjälp med att starta en egen Youtube-kanal?

 

 

utveckling

Kundanpassad webbutveckling
Kundanpassad webbutveckling innebär att du som kund kan komma till oss med en idé eller tanke som du vill förverkliga. Vi hjälper dig från start till mål att ta fram en färdig applikation eller tjänst.

 

 

webmasterWebbadministratör/webmaster
När ditt företag behöver tillgång till en dedikerad webbadministratör så kan vi ta hand om det löpande underhållet av din hemsida. Det kan vara under både kortare och längre perioder enligt önskemål.

 

 

konsultInternetkonsultverksamhet
Med vår långa erfarenhet och kunnande kan vi guida dig när det gäller Internetrelaterade frågor och problem. Vi får dagligen förfrågningar av olika karaktär där vi hjälper till med att fatta rätt beslut. Vi kan ge rådgivning, berätta hur du kan gå vidare i ett projekt, eller vid behov göra en vidare utredning.

 

 

smartphonesMobil webbutveckling
Med en mobil hemsida kan dina kunder nå dig var de än befinner sig. Vi utecklar smarta och intuitiva tjänster för smartphones så som IOS, Android, Windows Phone / Windows mobile med flera.

 

 

psd-htmlPSD till WordPress
Är du en fena på Photoshop eller annat bildbehandlings-program och har du en färdig design du vill använda till din hemsida? Vi konverterar dina skisser med pixelperfekt precision till en fungerande webbplats i WordPress.

 

 

e-learningE-learning & multimedia
Vi utvecklar interaktivt utbildningsmaterial som är specialanpassat åt dig som kund. Det kan vara för att kompetensutveckla din personal, informera nyanställda eller finns det kanske speciella säkerhetskrav på din arbetsplats?

 

 

hostingWebbhotell och domännamn
Vi erbjuder full service när det gäller webbhotell och domännamn. Våra partners ser till att din hemsida bor tryggt och säkert.