Webbyrån med det lilla extra

Blueline Design startade sin verksamhet hösten 2000 och har därmed funnits i branschen i 20 år. Vi har lång erfarenhet av att driva och utveckla webbprojekt, stora som små.

Vi är nog rätt okända för de flesta även om vi har funnits i branschen länge. Det beror på att många av våra kunder har vi fått via mun till mun och de flesta har varit våra kunder sen dess. Vi är väldigt måna om våra kunder och ser hög service och tillgänglighet som högsta prioritet. Även när vårt arbete är slutfört.

Såhär jobbar Blueline Design
Inför ett  projekt går vi alltid noga genom uppdraget för att se om det är genomförbart, hur lång tid det tar och om vi kan leva upp till förväntningarna. Vi går även igenom budget och problem som kan uppstå längs vägen.

När ett projekt väl är igång håller vi i alla trådar som möten, planering, genomgång av material, telefon- och e-postkontakt. Vi stämmer av projektet under resans gång och ser till att slutföra projektet inom de tidsramar som är uppsatta. Efter en tid utvärderar vi projektet och kan komma med förslag till eventuella förbättringar eller förändringar. I många fall tar vi även hand den fortsatta driften då hemsidan är färdig. Våra uppskattade webmastertjänster används av majoriteten av våra under. Vi kan även fungera som rådgivare och bollplank.

Vi hoppas att du också vill bli vår kund under många år och att vi skapar många givande projekt tillsammans.

Välkommen!